Mitä on ALH-Enkelihoito™ ?

ALH-Enkelihoito™ koe syvällinen muutos ja saa taivaallista apua sinua askarruttaviin, kipeimpiin ja elämääsi jarruttaviin asioihin ♡

Ihanaa, kun luet ALH-Enkelihoidosta ja olet saapunut sivuilleni, kaikella on tarkoitus ♡

 

Mitä on siis ALH-Enkelihoito™ (ALH = Angel Light Hypnosis)?

Hoito on muinainen Atlantiksen ajoilta kanavoitu hoitomuoto, jota käytettiin pyhissä unitemppeleissä. Se on ainutlaatuinen ja todella voimallinen hoitomuoto, jossa yhdistyvät enkelihoito, energiahoito ja hypnoterapia eli syvärentoutus. ALH-Enkelihoito™ on tuotu tähän päivään, jolloin sinulla on mahdollisuus kokea, tuntea, aistia, voimaantua ja nauttia tästä taivaallisesta hoidosta. ALH-enkelihoitomenetelmä parantaa ja vahvistaa sinua, niin kaukohoitona kuin netin- ja puhelimen välityksellä tehtynä, kuin lähihoitonakin.

 

ALH-Enkelihoito™ hoidon kulku

Alkukeskustelujen jälkeen ohjaan sinut syvään ja miellyttävän rentoutuneeseen tilaan, aivan kuin olisit juuri ennen nukahtamista, jossa tunnet syvää rentoutta ja rauhaa. Olen koko ajan puheyhteydessä kanssasi, ohjaten sinut enkelimatkalle tilapäisesti korkeavärähteiseen 7D-taajuudelle eli enkelten maailmaan. Tällä taajuudella voit tavata, tutustua ja keskustella vuorovaikutteisesti enkelten ja arkkienkeleiden kanssa. He ohjaavat, neuvovat ja opastavat sinua esiin nousevien tunteiden, ajatusten ja mielikuvien avulla lempeästi ja turvallisesti käsittelemään monia asioita, jotka painavat mieltäsi tai tiedostamattasi häiritsevät sinua. Keskustelut enkeleiden kanssa etenevät, kuin niiden sillä hetkellä kuuluukin mennä, täysin turvallisesti ja suojattuna. Hoidon aikana vastaanotat myös erittäin voimakasta ja eheyttävää enkelivalohoitoa, joka toimii juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi, eheyttäen ja voimaannuttaen sinua tavalla, jota tarvitset juuri nyt, tähän hetkeen.


Hoidon lopussa ohjaan sinut takaisin erittäin korkeasta värähtelytasosta maan värähtelytasolle, juuri sinulle sopivaan tahtiin. Värähtelysi jää kuitenkin luonnostaan hieman korkeammalle tasolle kuin ennen hoitoa ja yhteys sieluusi, korkeimpaan minääsi ja enkeleihin säilyy vahvempana. Jokainen hoitokerta kohottaa värähtelyäsi entisestään. Hoidon jälkeen tunnet rauhaa, keveyttä ja varmuutta elämääsi.

ALH-Enkelihoito™ taivaallinen apu moniin elämänvaiheisiin

LÖYTÄMÄÄN RAKKAUDEN
Haluan auttaa sinua löytämään sinun kaksoisliekkisi tai sielunkumppanisi, ilman lukuisia suhdekiemuroita, jotta voit löytää itsellesi sen oikean rakkaan! Haluan hoitaa syvästi traumaattisia haavojasi, jotta pääset irrottautumaan entisten suhteiden draamoista. Työstämään vaikeita ja haasteellisia suhteitasi, jotta valo ja rakkaus pääsevät takaisin sieluusi, jolloin löydät rauhan ja rakkauden.

VAPAUTUMAAN KARMISISTA SITEISTÄ, LIITOKSISTA
Vapauttaa vanhoja ajatus- ja käytösmalleja, jotka eivät enää palvele sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Kun haluat vapautua syvästä traumasta tai dramaattisista suhteista ja löytää sielusi kirkkaus ja valo uudelleen. Paranna vanhat haavasi ja vapaudu sabotoivista käytösmalleista, jotka pitävät sinua kivussa ja köyhyydessä. Aktivoidu jumalallisen runsauden ja vaurauden luomiseen. Haluan auttaa sinua katkaisemaan nuo sidokset ja tuhoamaan haitalliset sielun sopimukset, jotka estävät sinua elämästä täyttymyksellistä, vaurasta, nautinnollista ja onnellista elämää!

SAAMAAN YHTEYDEN EDESMENNEISIIN RAKKAISIISI
Avaudu uusille maailmoille ja ulottuvuuksille ja löydä taivaallisia tukijoukkoja, jotka voivat auttaa sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Koe “henkistä terapiaa”, kun autan sinua vaikeissa keskusteluissasi ja työstämään rankkoja asioita rakkaidesi kanssa taivasten valtakunnassa, voidaksesi jatkaa elämäsi matkaa maan päällä.

MANIFESTOIMAAN UNELMIEN ELÄMÄSI
Manifestoida rahallista runsautta, terveyttä, löytämään elämäntehtäväsi tai muita unelmia elämääsi, ja tuoda intohimosi uudelleen elämää kohtaan. Ohjaan luoksesi enkelit, jotka auttavat sinua tyhjentämään mielesi kaaoksesta ja myllerryksestä, voidaksesi yhdistyä omaan jumalalliseen taikuuteesi, tarkoitukseesi ja intohimoosi luodaksesi unelmiesi elämän! Luominen tapahtuu valon nopeudella päästessäsi taivaalliseen manifestointikoneeseen.

KOHDATA SYNTYMÄTTÖMÄN LAPSESI
Syntymä on pelottava ja uusi kokemus niin odottavalle äidille kuin syntymättömälle lapsellekin. Ohjaan sinut enkelten maailmaan tapaamaan syntymättömän lapsesi sielun, jolloin voitte keskustella, tavata ja jutella rakkaudellisessa maailmassa ja hälventää molempia askarruttavia asioita tai pelkoja. Toivota lapsesi sydämellisesti tervetulleeksi tähän maailmaan.

HOITAA VAIKEITA IHMISSUHTEITA
Jos elämässäsi on ihmissuhteita, joita on vaikeaa tai haastavaa kohdata kasvokkain, voit heidät kohdata turvallisesti enkelten maailmassa. Ratkoa mieltäsi painavia asioita ja tilanteita. Ihmissuhteen uudelleen kohtaaminen maan päällä on tämän enkelten maailmassa kohtaamisen jälkeen helpompaa. Ihmissuhteet selviävät taivaallisen opastuksen ja ohjeistuksen avulla.

Palautteita ALH-Enkelihoidosta

”Hoidon aikana koin voimakkaasti eri tunteita, jotka selvästikin oli tarkoitettu koettavaksi juurikin siihen hetkeen. Hetki/matka/ hoito oli hyvin levollisen ja turvallisen tuntuinen ja antoi mahdollisuuden hetkeksi irrottautua arjesta, mielestä ja haasteista sekä kokea turvallisesti sen mikä juuri siinä hetkessä oli hyvä. Hoidon jälkeen minulla oli todella hyvä ja levollinen olo mm. siitä, että kaikki järjestyy. Suosittelen lämpimästi kaikille tätä kokemusta”. Tanja

”Töissä oli hankala vaihe ja olin nukkunut huonosti. Edessä oli palaveri, missä esitykseni tultaisiin tyrmäämään ilman järkiperäisiä syitä. Jännitin miten säilytän rauhallisuuteni enkä menetä malttia tai peräti purskahda itkuun.
Katja teki hoidon, valoi rauhallisuutta ja olo helpottui. Menin palaveriin luottavaisin mielin ja pysyin rauhallisena koko ajan, sain vietyä asiaani eteenpäin ja käännettyä tilanteen yhteisymmärrykseksi. Kiitos Katja, pelastit kevääni ”.
🙏🏻❤️Sari

Enkelit ovat valmiita auttamaan meitä kaikissa maallisissa ja taivaallisissa asioissa.
Kohota värähtelyäsi enkelten taajuuteen ja nouse korkeampaan ulottuvuuteen maan päällä.

Henkilökohtainen ALH-Enkelihoito™ voi olla juuri se, mitä nyt tarvitset siirtyäksesi korkeammalle tasolle ja pysyäksesi yhteydessä sieluusi, korkeimpaan itseesi ja enkeleihin, kun sinua johdatetaan toivomallesi elämän matkalle. Ilmoittaudu henkilökohtaiseen hoitoosi tänään ja saa voimaa toiveidesi toteuttamiseen.

Olet sydämellisesti tervetullut Hoitola Kukkuvillaan matkalle enkeleiden maailmaan tai aivan yhtä hyvin tämä hoito onnistuu niin netin kuin puhelimen välitykselläkin. ALH-Enkelihoito™ on ihana kokemus sinulle tähän hetkeen mihin kaipaat opastusta, neuvoa tai ratkaisuja ongelmiisi. Olen yhteydessä enkeleihin päivittäin ja myös kokenut useasti ALH-Enkelihoitojen taianomaisen ja huikean enkelimatkan, suosittelen sitä sinulle lämpimästi ♡

ALH-Enkelihoito™ HINNAT

ALH-Enkelihoito™ noin 100 min, 100€
(1 hoitokerta, hoitolassa tai online, enkelikortin nosto)

HOITOPAKETTI 1
ALH-Enkelihoito™ noin 90 min, 180€
(2 hoitokertaa, sisältäen hoitojen jälkeisen puhelinkonsultaation,
enkelikortin nosto, hoitolassa tai online)

HOITOPAKETTI 2
ALH-Enkelihoito™ ja Tiibetiläisten- ja kristallimaljojen äänimaljahoito noin 2h 30 min, 160€

HOITOPAKETTI 3
ALH-Enkelihoito™ ja 12 chakran puhdistus keholle noin 2h, 140€

HOITOPAKETTI 4
ALH-Enkelihoito™ ja keholle Enkelihoito noin 2,30 min, 160€