JoogaPäivä

Tervetuloa keväiseen JoogaPäivään Angelniemeen, päivä, jolloin voit rauhassa keskittyen nauttia erilaisista joogatunneista, pysähtyen enemmän vain olemiseen, kuunnella kehosi tunnelmia, rauhoittaa mielesi ja vain olla, välillä tekemättä mitään sen ihmeempää. Tunnet miltä tuntuu osallistuminen minimuotoiseen joogaretriittiin, kun keho saa erilaisia joogaharjoituksia, ei vain tunnin vaan hieman enemmän.


Miltä kehossasi tuntuu Lempeän joogan jälkeen, kun teemme virtaavan hengityksen tahdissa joogaharjoitusta ja miten keho on vastaanottavaisempi, venyvämpi ja notkeampi pidempään ihanaan yinjoogaan. Millainen ihana olotilasi valtaa illalla, kun päivän kaikki harjoitteet saavat laskeutua kehosi tietoisuuteen, hengityksen ja mielenrauha valtaavat sinut.

 

Keväinen JoogaPäivä kutsuu sinut rauhoittumaan, nauttimaan, johon sisältyy lempeää joogaa, kahden tunnin yinjoogaharjoitus ja tunnin äänimaljarentoutus. Osallistumalla koko päivän ohjelmaan varmistat itsellesi paikan haluamallesi tunnille edullisempaan hintaan. Katso lähemmin tuntien kuvaukset, hinnat sekä tarjoushinta koko päivään osallistumisesta, päivän ohjelma sekä käytännön asiat ja varaa nyt itsellesi paikka keväiseen JoogaPäivään. Päiväsi voit vielä kruunata kylmäuinnilla ja saunomisella Kokkilassa, lue lisää.

Ohjelma

Kuumakivihierontaa Hoitola Kukkuvillasta.

14.00 – 15.15 LEMPEÄ JOOGA 75 MIN

Lempeä joogatunti soveltuu lajiin ensi kertaan tutustuville ikään ja sukupuoleen katsomatta kuin myös aikaisemmin jooganneille lempeäksi harjoitteeksi. Tunnilla tehdään hengityksen tahtiin liikkeitä, kehoa liikuttaen ja venyttäen päälaelta aina jalkapohjiin saakka. Tunnin alussa ja lopussa tehdään rentoutuminen, jossa kuunnellaan kehon tuntemuksia, rauhoitetaan mieltä ja annamme itsemme vain olla.

20€

Kuumakivihierontaa Hoitola Kukkuvillasta.

15.30 – 17.30 KAHDEN TUNNIN ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS

Kahden tunnin erikoispitkällä tunnilla sinulla on aikaa nauttia, rentoutua ja antaa yinjoogan viedä sinua rentoutuneeseen kehoon, virtaavaan hengitykseen ja mielen rauhaan. Hengityksen lempeän liikkeen avulla availet, hoivaat, hoidat ja huollat kehon kireyksiä ja erilaisia tukoksia. Yinjooga soveltuu kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta, omaa kehoa kuunnellen, kunnioittaen ja lempeydellä asanoissa edeten. Asanoissa olemme noin 3-5 minuuttia, jolloin lihakset rentoutuvat ja venytys syvenee hengityksen virtaavan ja rauhallisen liikkeen avulla. Yinjooga on antautumista, ei suorittamista, lempeää, rauhallista ja jopa meditatiivista, kun kehosi, hengityksen ja mielen avulla laskeudut tilaan, jolloin aika häviää. Ajankulua et huomaa, vaan tunnin päätyttyä ihmettelet miten kaksi tuntia voi mennä huomaamatta, pysähtyen, nauttien tähän hetkeen, vain olemalla. 

30€

Kuumakivihierontaa Hoitola Kukkuvillasta.

17.45 – 18.45 SOINTUKYLPY TIIBETILÄISILLÄ ÄÄNIMALJOILLA JA SYVÄRENTOUTUS

Anna illan ja päivän päätteeksi äänimaljojen tuudittaa itsesi tunnin mittaiseen raukeaan rentoutumisen tilaan, jossa hengitys ja mieli rauhoittuvat sekä ajantaju katoavat. Hengähdä vielä ja anna päivän harjoitusten laskeutua kehosi rauhaan ja tunne niiden vaikutus kehollasi. Anna syvän rentouden tilan laskeutua kehoosi, mieleesi ja sielusi tasolle. Maljojen vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme.

20€

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:
Paikkana meillä on ihanan energinen ja sympaattinen Angelniemen Seurojentalo, Kokkilantie 775, 25230 Salo. Angelniemeen on matkaa Turusta 45 min ja Salosta 20 min.
Tuntien aikana pääovi on suljettu ja se avataan 10 min ennen seuraavan tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla ja annetaan kaikille rauhaisa tunti. Voit ottaa mukaasi syötävää, jääkaappi ja mikro ovat käytettävissä. Tarjolla on teetä päivän aikana.
Olemme vanhassa talossa, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa ja villasukat vakiovarusteena. Otathan mukaasi oman täysipitkän joogamaton, vesipullon ja viltin sekä, jos omistat joogatiilet ja joogatyynyn. Saatavana myös kaikki tarvittavat välineet lainaksi.
Äänimaljarentoutukseen makuupussi on aivan ihana ottaa mukaan, saat lämpöisen pesän tehtyä itsellesi ♡

 

ILMOITTAUTUMINEN:
Varaathan itsellesi paikan soittamalla 040 756 4700/Katja tai lähettämällä viestiä info@hoitolakukkuvilla.com. Näin varmistat itsellesi varmasti paikan upeaan päivään. Maksimimäärä tunneille on 14 henkeä ja minimi päivän toteutumiseen on 4 henkeä tai ylivoimaisen esteen sattuessa, tällöin maksetut varausmaksut peruutetaan täysimääräisesti. Jos JoogaPäivä peruuntuu esim. mahdollisten koronavirukseen liittyvien viranomaismääräysten vuoksi, palautetaan maksetut maksut täysimääräisesti. Ilmoittautuminen on sitova, jonka voit peruuttaa ilmoittautumisen määräaikaan 3.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@hoitolakukkuvilla.com.

Peruutusmaksu 4.4.2024 alkaen on 20€/hlö ja JoogaPäivän osallistuminen on maksettu 5.4.2024 mennessä joko MobilePay, liikuntaseteleillä tai laskuna. Peruuttamattomista poisjäämisistä veloitamme JoogaPäivän maksun kokonaisuudessaan.

 

HINTA:
Kun osallistut koko päivän ohjelmaan, on hinta 60€ (norm. 70 eur) ja jos valitset yksittäisen tunnin on sen hinta ilmoitettu kuvauksen yhteydessä. Osallistumalla koko päivään varmistat itsellesi haluamasi tunnin edulliseen hintaan. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), käteinen tai tilille suoritus. JoogaPäivään osallistuminen on maksettu 5.4.2024 mennessä, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä maksutapasi.

 

Huom! Äänimaljarentoutukseen ei voi käyttää liikuntaseteleitä.

Palautteita joogapäivästä:

”Toinen tunti sujui helposti ja vaivattomasti, kun alla oli Lempeä joogatunti”
”Ihanan raukea olotila, upea päivä”
”Äänimaljarentoutus tuntui koko keholla, ihana rentoutus”

”Ihanan raukea olotila, kiitos.”
”yinjooga, tämä on vain niiin ihana”.