Laiturijoogaa Mathildan Marina, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

LAITURIJOOGA MATHILDAN MARINA

Mathildedalin Laiturijoogaa huikean 12-kesän matkallaan keskiviikkoisin Mathildan Marinan merellisissä maisemissa. 

Laiturijoogan sisältö vaihtelee kesän aikana sisältäen hatha- ja yinjoogan asanoita eli liikkeitä ja asentoja, jokaisen oman kehon ehdoilla ja taidoille sopivia. Tunnin rakenne on alkurentoutus, hatha- ja yinjoogaa ja tunnin kruunaa loppurentoutus, joka toteutetaan vaihtelevasti tiibetiläisten äänimaljojen kera tai ilman. Laiturijooga on avoin kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja joogaharrastuneisuuteen katsomatta. Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti. Säävaraus, seuraathan facebook ilmoittelua.

MATHILDAN LAITURIJOOGA
KESKIVIIKKO klo 9.00 – 10.15
KESÄKUU 26 HEINÄKUU 3, 10, 17, 24, 31 ELOKUU 7

Kertamaksu 12 euroa/hlö

 

MATHILDAN LAITURIJOOGA 1,5H
SUNNUNTAI klo 9.00 – 10.30
HEINÄKUU 7, 21 ELOKUU 4
Kertamaksu 20 euroa/hlö

 

 Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

Äänimaljarentoutus Mathildan Marina, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

ÄÄNIMALJARENTOUTUS MATHILDAN MARINA

Anna harmonisten äänimaljojen tuudittaa sinut rentoutukseen, rauhaan ja stressittömään olotilaan, samalla kun hengität raitista meri-ilmaa. Kehosi rentoutuu ja rauhoittuu, mielesi lepää, tunnet itsesi raukeaksi mutta energiseksi.
Laiturin lautoja pitkin tunnet maljojen värähtelyn myös keholla ja ympärillä oleva luonto tuo maljojen äänet upealla tavalla esille.
Sointukylvyssä eli äänimaljarentoutuksessa harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat rentoutumiseen. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Ota mukaasi joogamatto, viltti ja joustava sekä lämmin asu, huomioiden sääolosuhteet ja vesipullo. Säävaraus, seuraathan facebook ilmoittelua.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS
KESKIVIIKKO klo 10.20 – 10.50
KESÄKUU 26 HEINÄKUU 3, 10, 17, 24, 31 ELOKUU 7

Kertamaksu 8 euroa/hlö 

 

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

Auringonlaskun jooga Mathildan Marina, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

AURINGONLASKUN JOOGA, MATHILDAN MARINA

llan ja auringon laskeutuessa taivaanrannalle teemme kesäillassa raikasta ilmaa hengittäen lempeitä, kehoa hoivaavia ja unten maille saattavia asanoita eli liikesarjoja, jotka auttavat sinua höyhensaarille. Öisen tuntimme päättää loppurentoutus ja mielikuvamatka omaan sisimpään, rauhaan, levollisuuteen ja mielen rauhoittumiseen nauttien samalla laskevan auringon säteiden kauneudesta. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneillekin joogeille, harjoitus muotoutuu ryhmän energian ja osaamisen vaikutuksella.
Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti.  Säävaraus, seuraathan facebookia.

AURINGONLASKUN JOOGA
TIISTAI klo 21.00 – 22.00
HEINÄKUU 23

Kertamaksu 20 euroa/hlö

 

 Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

Lempeä iltajooga Förby, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

LEMPEÄ RANTAJOOGA, FÖRBY

Tule aloittamaan päiväsi virkeästi venytellen ja syvään hengitellen raikkaassa meri-ilmassa luonnon ääniä kuunnellen Lempeällä Rantajoogalla Förbyn uimarannalle. Anna päivällesi uusi suunta, lempeä ja rauhallinen olotila, mutta energinen. Kuunnellen meren ja luonnon ääniä, veden läheisyydessä.
Joogaamme rauhallisessa laguunissa, lempeän merituulen heiluttaessa kaislikkoa, aaltojen meditatiivista ääntä kuunnelle. Rannalla vallitsee rauha, hiljaisuus ja upea energia.

Tunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan vaihtelevasti tiibetiläisten äänimaljojen tai muiden instrumenttien kera. Lempeä Rantajooga soveltuu aikaisemmin jooganneille kuin vasta joogaan tutustuville.
Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospukeutumista suosien, rannalla voi aina tuulla.

Huonon sään sattuessa, jooga pidetään Förbyn Seurantalolla osoitteessa Alastalontie 2, Förby.

LEMPEÄ RANTAJOOGA, FÖRBY
TORSTAI klo 9.00 – 10.15
HEINÄKUU 4, 11, 18, 25 ELOKUU 1

Kertamaksu 12 euroa/hlö 

 

Förbyn uimaranta, Särkisalontie 1359
Autojen pysäköinti uimarannan parkkipaikalla tai viereisen toimistorakennuksen parkkipaikalla osoitteessa Särkisalontie 1361.

LEMPEÄ ILTAJOOGA, FÖRBY

Lempeä Iltajooga on hengityksen tahtiin tehtyjä kehoa avaavia, huoltavia ja liikkuvuutta tuova joogailta. Illan jälkeen on kehosi valmis rauhoittumaan höyhensaarille. Tunnet raukean tilan kehollasi ja mielesi on levännyt. Illan kruunaa äänimaljoilla tehty syvärentoutus sointukylvyllä. Tilan upea akustiikka ja puulattia tuovat mausteensa tälle tunnille. Akustiikka saa ääniaallot värisemään kehollasi ja lattiaa pitkin virtaavat äänet alustasi alta, upea kokemus.

 

Tunti sisältää alkurentoutuksen, hengityksen tahtiin tehtyjä asanoita eli liikesarjoja, venytyksiä lihaksille ja illan kruunaa loppurentoutus, joka auttaa sinua matkaamaan höyhensaarille. Lempeä Iltajooga soveltuu niin aloitteleville, joogeille, kankeille, kaikenikäisille kuin myös aikaisemmin jooganneille. Otathan mukaasi joogamaton, viltin, vesipullon sekä kerrospukeutumisen, jotta voit tunnista nauttia lämpimästi vielä loppurentoutuksessakin. Kehon lämpötila laskee rentoutuessa ja tarvitset lämmintä päälle. Tilamme on vanha ja lattiatasoissa voi aina vähän vetää.

FÖRBY LEMPEÄ ILTAJOOGA 1,5 H
TIISTAI klo 18. – 19.30
HEINÄKUU 23

Kertamaksu 20 euroa/hlö 

 

Förbyn Seuratalolla osoite Alastalontie 2, Förby

Terassijooga Angelniemi Kokkila, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

TERASSIJOOGA, LOSSIRANTA

Merelliset äänet ja aamuinen joogahetki meren välittömässä tuntumassa. Aloita aamusi hengitellen raikasta meri-ilmaa, kuunnellen luonnon ja lossin ääniä ja samalla herätellen omaa kehoasi uuteen päivään.

Lossin saapuminen rantaan, autojen lastaus ja loittonevat äänet vastarannalle saavat myös oman mielesi rauhoittumaan. Upea Terassi ”meren päällä” katoksineen luo upeat puitteet kesäiselle joogatunnille.

Joogatunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan tiibetiläisten äänimaljojen kera. Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospukeutumista suosittelen, rannalla voi aina tuulla. Ota mukaan oma joogamatto, viltti, villasukat ja vesipullo!

Tervetuloa merelliseen lossirantaan! SÄÄVARAUS! Ei ennakkoilmoittautumista!

P.S. Muistathan, että harvemmin Angelniemessä sataa, vaikka Salossa vettä ropiseekin, kannattaa katsoa tuntikohtainen sääennuste ♡

TERASSIJOOGA, ANGELNIEMI
PERJANTAISIN klo 8.30 – 9.45
KESÄKUU 28 HEINÄKUU 5, 12, 19, 26 ELOKUU 2, 9

Kertamaksu 12 euroa/hlö 

Lossibaari, Kokkilantie 879, 25230 Angelniemi

JOOGAA WIURILAN KARTANOLLA

Tervetuloa upeisiin ja historiallisiin kartanomaisemiin joogatunneille ja sateen sattuessa tilamme vaihtuu kotimuseon keskelle menneeseen aikakauteen.
Lempeitä joogaliikkeitä keholle hengityksen tahtiin liikkuen. Joogatunti soveltuu kaikille niin ensikertalaisille kuin aikaisemmin jooganneille. Tunti koostuu Hatha- ja yinjooga asanoista ja alku- sekä loppurentoutuksesta.

 

TAPAAMME isolla parkkipaikalla klo 17.50, jossa suoritetaan tunnin maksu ja siirrytään yhdessä ”joogasaliimme”, joten olethan kiitos siis ajoissa.

 

Otathan mukaasi oman joogamaton, viltin ja vesipullon. Huomioithan myös rentoutuksessa kehon lämpötila laskee, kerrospukeutuminen, jotta voit nauttia myös tunnin rentoutuksesta. Ei ennakkovarausta.

JOOGAA WIURILAN KARTANOLLA
Tiistaisin/maanantaisin
18.00 – 19.15

HEINÄKUU 2.7., 9.7. , 16.7. 
22.7.ja 30.7. 

Kertamaksu 15 euroa/hlö

Wiurilan kartano, Viurilantie 126, Salo

YINJOOGA JA ÄÄNIMALJARENTOUTUS, LEIJONAPORTTI -PÄIVÄ 8.8., KUKKUVILLA

Tervetuloa puutarhaamme yinjoogaan aistimaan kukkien väriloistoa ja tuoksuja, kuuntelemaan ympäristön ääniä, veneitä, lintuja, veden virtaavaa solinaa. Leijonaportti -päivänä saamme aistia vielä suurempia energioita leijuessamme yinjoogan maailmaan ihanan kahden tunnin aikana. Teemme lempeitä yinjooga asanoita kehollemme 1 tunnin ja 30 min ja nautimme lopuksi 30 minuutin äänimaljarentou-tuksesta.

Sateen sattuessa tunti pidetään Angelniemen seurojentalolla.

Otathan mukaasi säänmukaiset varusteet, joogamaton, vesipullon ja villasukat. Teemme ulkona yinjoogaa, ilta voi olla hieman viileä.

Ennakkoilmoittautumiset katja@hoitolakukkuvilla.fi tai 040 7564700/Katja

YINJOOGA LEIJONAPORTTI -PÄIVÄ, VARTSALA
17.15 – 19.30

Kertamaksu 30 euroa/hlö 

Hoitola Kukkuvillan puutarha, Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala