Kesän 2024 merelliset joogatunnit Salon seudulla

Tervetuloa kesän 2024 joogatunneille, merellisiin tunnelmiin, kesäiseen lämpöön, auringon paisteeseen, meri-ilmaan ja tuuleen, ennen kaikkea happiraikkaaseen ”joogasaliin”. Miten ihanaa onkaan aamu aloittaa joogalla, koko päivä tuntuu erilaiselta.

Mathildan Marinan 12. Laiturijoogavuosi on tulevana kesänä, joka on saanut seurakseen Förbyn Lempeän rantajoogan ja Angelniemen Terassijoogan. Asiakkaani sanoja lainatakseni, ”omat menemiseni suunnittelen niin, että Laiturijoogaan pääsen, ja voi kurjuus, jos jää väliin”.

 

Mistä näiden kesäisten joogatuntien kiinnostus ja suosio johtuvat?

Lomalla sinulla on aikaa valita ja kokeilla, miten aamusi aloitat. Kun tunnet joogamaton kutsun ja aloitat päiväsi kevyellä harjoitteella kehollesi, mielellesi ja hengityksen virtaustasi kuunnellen, vaikuttavat nämä tunteet, kehon kokemukset ja energian virtaukset koko päivääsi. Raikas ilma, luonnon äänet ja auringon paiste tuovat lisämausteen harjoitukseesi ja tunnet virkistyneesi myös sisäisesti. Mielesi on rennompi, tunnet kehollasi uudenlaisen liikkuvuuden ja energian virtauksen tunteen ♡

Joogatunnin jälkeen on ihanaa rauhassa istahtaa aamupalalle tai kahvi/teekupposen ääreen Mathildan Marinaan, Cafe Vinssiin Särkisalossa tai Kokkilan Lossibaariin.

 

Rullaa sivua alemmas ja katso merellisten kohteiden joogatuntitarjonta ja yinjoogaa pidän ihanassa puutarhassamme Vartsalassa. Tutustu myös kesäkauden uuteen joogakorttiin, jolloin voit joogailla kolmessa eri merellisessä kohteessa. Ihana kesä tulossa, nautitaan ja kerätään auringon valoa talteen talven varalle ♡

 

KESÄKORTTI kaudelle 2024 5xkortti 55 eur. Kortti käy 75 min tunneille, neljässä eri kohteessa Mathildedal, Förby, Angelniemi ja Vartsalassa.

MAKSUT, joogatunnit Mobile Pay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum) tai käteisellä. Huom! Äänimaljarentoutusta ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

Otathan mukaasi tunneille oman joogamaton, viltin ja vesipullon!

SÄÄVARAUS!

Ei ennakkoilmoittautumista!

 

Muistathan myös, että harvemmin Mathildedalissa sataa, vaikka Salossa vettä ropiseekin, kannattaa katsoa tuntikohtainen sääennuste ♡

Laiturijooga Mathildan Marina, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen.

LAITURIJOOGA MATHILDAN MARINA

Mathildedalin Laiturijoogaa huikean 12-kesän matkallaan keskiviikkoisin Mathildan Marinan merellisissä maisemissa. 

Laiturijoogan sisältö vaihtelee kesän aikana sisältäen hatha- ja yinjoogan asanoita eli liikkeitä ja asentoja, jokaisen oman kehon ehdoilla ja taidoille sopivia. Tunnin rakenne on alkurentoutus, hatha- ja yinjoogaa ja tunnin kruunaa loppurentoutus, joka toteutetaan vaihtelevasti tiibetiläisten äänimaljojen kera tai ilman. Laiturijooga on avoin kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja joogaharrastuneisuuteen katsomatta. Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti.

MATHILDAN LAITURIJOOGA
KESKIVIIKKO klo 9.00 – 10.15
KESÄKUU 26 HEINÄKUU 3, 10, 17, 24, 31 ELOKUU 7

Kertamaksu 12 euroa/hlö

 

MATHILDAN LAITURIJOOGA 1,5H
SUNNUNTAI klo 9.00 – 10.30
HEINÄKUU 7, 21 ELOKUU 4
Kertamaksu 20 euroa/hlö

 

 Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

ÄÄNIMALJARENTOUTUS MATHILDAN MARINA

Anna harmonisten äänimaljojen tuudittaa sinut rentoutukseen, rauhaan ja stressittömään olotilaan, samalla kun hengität raitista meri-ilmaa. Kehosi rentoutuu ja rauhoittuu, mielesi lepää, tunnet itsesi raukeaksi mutta energiseksi.
Laiturin lautoja pitkin tunnet maljojen värähtelyn myös keholla ja ympärillä oleva luonto tuo maljojen äänet upealla tavalla esille.
Sointukylvyssä eli äänimaljarentoutuksessa harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat rentoutumiseen. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta. Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Ota mukaasi joogamatto, viltti ja joustava sekä lämmin asu, huomioiden sääolosuhteet ja vesipullo.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS
KESKIVIIKKO klo 10.20 – 10.50
KESÄKUU 26 HEINÄKUU 3, 10, 17, 24, 31 ELOKUU 7

Kertamaksu 8 euroa/hlö 

 

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

AURINGONLASKUN JOOGA, MATHILDAN MARINA

Illan ja auringon laskeutuessa taivaanrannalle teemme kesäillassa raikasta ilmaa hengittäen lempeitä, kehoa hoivaavia ja unten maille saattavia asanoita eli liikesarjoja, jotka auttavat sinua höyhensaarille. Öisen tuntimme päättää loppurentoutus ja mielikuvamatka omaan sisimpään, rauhaan, levollisuuteen ja mielen rauhoittumiseen nauttien samalla laskevan auringon säteiden kauneudesta. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneillekin joogeille, harjoitus muotoutuu ryhmän energian ja osaamisen vaikutuksella.
Puethan päällesi joustavat, mukavat vaatteet. Kerrospukeutuessasi voit tarpeen mukaan vähentää tai lisätä vaatetusta ja näin nauttia harjoituksesta aina loppurentoutumiseen asti. 

AURINGONLASKUN JOOGA
TIISTAI klo 21.00 – 22.00
HEINÄKUU 23

Kertamaksu 20 euroa/hlö

 

 Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal

LEMPEÄ RANTAJOOGA, FÖRBY

Tule aloittamaan päiväsi virkeästi venytellen ja syvään hengitellen raikkaassa meri-ilmassa luonnon ääniä kuunnellen Lempeällä Rantajoogalla Förbyn uimarannalle. Anna päivällesi uusi suunta, lempeä ja rauhallinen olotila, mutta energinen. Kuunnellen meren ja luonnon ääniä, veden läheisyydessä.
Joogaamme rauhallisessa laguunissa, lempeän merituulen heiluttaessa kaislikkoa, aaltojen meditatiivista ääntä kuunnelle. Rannalla vallitsee rauha, hiljaisuus ja upea energia.

Tunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan vaihtelevasti tiibetiläisten äänimaljojen tai muiden instrumenttien kera. Lempeä Rantajooga soveltuu aikaisemmin jooganneille kuin vasta joogaan tutustuville.
Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospukeutumista suosien, rannalla voi aina tuulla.

 

Huonon sään sattuessa, jooga pidetään Förbyn Seurantalolla osoitteessa Alastalontie 2, Förby.

LEMPEÄ RANTAJOOGA, FÖRBY
TORSTAI klo 9.00 – 10.15
HEINÄKUU 4, 11, 18, 25 ELOKUU 1

Kertamaksu 12 euroa/hlö 

 

Förbyn uimaranta, Särkisalontie 1359
Autojen pysäköinti uimarannan parkkipaikalla tai viereisen toimistorakennuksen parkkipaikalla osoitteessa Särkisalontie 1361.

LEMPEÄ ILTAJOOGA, FÖRBY

Lempeä Iltajooga on hengityksen tahtiin tehtyjä kehoa avaavia, huoltavia ja liikkuvuutta tuova joogailta. Illan jälkeen on kehosi valmis rauhoittumaan höyhensaarille. Tunnet raukean tilan kehollasi ja mielesi on levännyt. Illan kruunaa äänimaljoilla tehty syvärentoutus sointukylvyllä. Tilan upea akustiikka ja puulattia tuovat mausteensa tälle tunnille. Akustiikka saa ääniaallot värisemään kehollasi ja lattiaa pitkin virtaavat äänet alustasi alta, upea kokemus.

 

Tunti sisältää alkurentoutuksen, hengityksen tahtiin tehtyjä asanoita eli liikesarjoja, venytyksiä lihaksille ja illan kruunaa loppurentoutus, joka auttaa sinua matkaamaan höyhensaarille. Lempeä Iltajooga soveltuu niin aloitteleville, joogeille, kankeille, kaikenikäisille kuin myös aikaisemmin jooganneille. Otathan mukaasi joogamaton, viltin, vesipullon sekä kerrospukeutumisen, jotta voit tunnista nauttia lämpimästi vielä loppurentoutuksessakin. Kehon lämpötila laskee rentoutuessa ja tarvitset lämmintä päälle. Tilamme on vanha ja lattiatasoissa voi aina vähän vetää.

FÖRBY LEMPEÄ ILTAJOOGA 1,5 H
TIISTAI klo 18. – 19.30
HEINÄKUU 23

Kertamaksu 20 euroa/hlö 

 

Förbyn Seuratalolla osoite Alastalontie 2, Förby

TERASSIJOOGA, LOSSIRANTA

Merelliset äänet ja aamuinen joogahetki meren välittömässä tuntumassa. Aloita aamusi hengitellen raikasta meri-ilmaa, kuunnellen luonnon ja lossin ääniä ja samalla herätellen omaa kehoasi uuteen päivään.

Lossin saapuminen rantaan, autojen lastaus ja loittonevat äänet vastarannalle saavat myös oman mielesi rauhoittumaan. Upea Terassi ”meren päällä” katoksineen luo upeat puitteet kesäiselle joogatunnille.

Joogatunnin sisältö vaihtelee kesän aikana hatha- ja yinjoogan välillä. Loppurentoutus toteutetaan tiibetiläisten äänimaljojen kera. Puethan päällesi joustavat, säänmukaiset mukavat vaatteet ja kerrospukeutumista suosittelen, rannalla voi aina tuulla. Ota mukaan oma joogamatto, viltti, villasukat ja vesipullo!

Tervetuloa merelliseen lossirantaan! SÄÄVARAUS! Ei ennakkoilmoittautumista!

P.S. Muistathan, että harvemmin Angelniemessä sataa, vaikka Salossa vettä ropiseekin, kannattaa katsoa tuntikohtainen sääennuste ♡

TERASSIJOOGA, ANGELNIEMI
PERJANTAISIN klo 8.30 – 9.45
KESÄKUU 28 HEINÄKUU 5, 12, 19, 26 ELOKUU 2, 9

Kertamaksu 12 euroa/hlö 

 

Lossibaari, Kokkilantie 879, 25230 Angelniemi

PUUTARHA YINJOOGA,
VARTSALA

Tervetuloa puutarhaamme yinjoogaan aistimaan kukkien väriloistoa ja tuoksuja, kuuntelemaan ympäristön ääniä, veneitä, lintuja, veden virtaavaa solinaa. Kesän aikana pidän tunteja ihanalla pihallamme. Ulkona pidettävälle tunneilla on säävaraus, seuraathan facebook ilmoittelua.


Otathan mukaasi säänmukaiset varusteet, joogamaton, vesipullon ja villasukat. Teemme ulkona yinjoogaa, ilta voi olla hieman viileä.

 

Ennakkoilmoittautumiset katja@hoitolakukkuvilla.fi tai 040 7564700/Katja

PUUTARHA YINJOOGA, VARTSALA
Päivittyy myöhemmin

Kertamaksu 12 euroa/hlö 

 

Hoitola Kukkuvillan puutarha, Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala

Tervetuloa hyvänolon tunneille happirikkaaseen joogasaliin ♡