♡ Anna kaikkien aistiesi saada hemmottelua, rentoutusta ja raukeaa olotilaa itsellesi. Hyvänolon hoitoja keholle, mielelle ja sielulle ♡

Kuumakivihierontaa Hoitola Kukkuvillasta.

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivien lämpö rentouttaa lihaksiasi, kehoasi ja samalla mielesi rauhoittuu ja rentoutuminen syvenee. Hoidon jälkeen olosi on raukea, rentoutunut ja rauhallinen.
Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa.

Lue lisää hoidosta.

60 min / 70€, 90 min / 90€, 120 min 120€

Yrttinyyttihierontaa Hoitola Kukkuvillassa.

YRTTINYYTTIHIERONTA

Yrttinyyttihieronta vie sinut matkalle itämaisiin tuoksuihin, lämpöön ja raukeaan hyvänolon tunteeseen ja nautit lämpimien yrttinyyttien tuomasta rentouden tunteesta kehollasi.

Yrttinyyttihieronnassa käytetään tuoksuja luonnon yrteistä ja aromaattisista öljyistä, jotka lisäävät mielihyvän tunnetta yhdessä lämmön kanssa. Kehoa hoitavat yrtit on pakattu kankaiseen palloon, jotka kastellaan ja kuumennetaan höyryssä hoitamaan kehoasi. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä, laukaisee lihasjännityksiä ja aktivoi aineenvaihduntaa kudoksissasi. Nyyttien aromit aktivoituvat lämmönvaikutuksesta, josta tuoksu vapautuu kevyesti hieronnan aikana virkistäen mieltä ja koko kehoa sekä kuorien ja hoitaen myös ihoasi.

Lue lisää.

60 min / 80€, 90 min 100€

Shiatsuhoitoa Hoitola Kukkuvillasta.

SHIATSUHOITO

Shiatsu on japanilaista hierontaterapiaa keholle, mielelle ja sielulle, perustuen kiinalaiseen lääketieteeseen. Kehon energiakanavia eli meridiaaneja painellaan todella lempeästi ja niiden varrella sijaitsevia akupisteitä kämmenillä, peukaloilla ja kyynärpäillä. Shiatsuhoito on hyvin tasapainottavaa, kehoa harmonisoivaa, lempeää, kokonaisvaltaista ja hermostoa rauhoittava hoitomuoto. Hoidon jälkeen olosi on rauhallinen, energinen ja kehoosi valtaa ihana olotila. Shiatsuhoidon tavoitteena on sisäisten häiriötilojen korjaaminen, terveyden parantaminen, tiettyjen sairauksien hoitaminen ja vahvistaa kehon omaa luontaista kykyä parantaa itsensä.

Shiatsun perusajatuksena on vaikuttaa käsin tehtävällä hoidolla energian virtaukseen. Energian täytyy päästä virtaamaan koko kehon läpi ja näin yhdistää kaikki kehon elimet ja toiminnot.  Lue lisää.

.

120 min 100€

Äänimaljahoito Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

ÄÄNIMALJAHOITO

60 min 70€, parihoito 75 min 90€

Äänimaljahoito rentouttaa ja rauhoittaa sinua. Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Hoitaja asettaa maljan kehon päälle ja napauttaa iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä. Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat. Tämä ihana hoito soveltuu kaikenikäisille, myös lapsille. 

Lue lisää.

Yhdistelnähoito keholle ja sielulla, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

KEHON JA SIELUN HOITO

90 min 100€

Kaipaako kehosi ensin hierontaa ja energiapuolesi rentoutusta? 
Yhdistelmähoidossa voit yhdistellä ihania hoitoja toisiinsa.

Anna ihanien yrttinyyttien hemmotella ensin lihaksiasi ja äänimaljojen tuudittaa sinut syvään rentouteen. 

Kuumakivihieronta lämmittää kehosi ja äänimaljat rentouttavat energiasi ja sielusi.

Kaipaatko enemmän syvää rentoutusta, enkelihoito ja äänimaljat vievät sinut korkeisiin värähtelyihin ja taajuksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja yhdistellään sinulle sopiva kokonaisuus.

Sointukylpy ryhmille Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

SOINTUKYLPY

Sointukylpy vie sinut sinunlaisellesi matkalle, syvään rentouden tilaan.  Kehosi ja mielesi rentoutuvat asteittain syvemmälle rentouden tilaan, jolloin muu maailmaa häviää ja yhteytesi itseesi voimistuu.

Isommallekin ryhmälle sointukylpy ja syvärentoutus tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava kokemus. Ohjaaja ohjaa rentoutukseen ja soittaa äänimaljoja, sadekeppiä, kosheja ja gongia luoden harmonisen äänimaailman. Erilaiset äänet johdattavat syvemmälle rentoutukseen niin kehon, hengityksen kuin mielen osalta. Tunnin jälkeen on raukea olotila, mutta silti energinen. Ota yhteyttä ja luodaan teidän rentoutushetki. 

Lue lisää sointukylvystä.

SoundfulYin yoga Hoitola Kukkuvilla Katja Toivonen

SOUNDFULYIN®YOGA

SoundfulYin®Yoga -tunnilla yhdistyvät kaksi ihanaa hoitomuotoja, äänimaljat, yinjooga ja intuitiivinen kosketus. Yksilöhoito aloitetaan keskustelulla käyden läpi mitä asiakas kaipaa hoidolta, kehollisesti ja henkisesti. Hoidossa asiakas on joogamatolla passiivissa yinjooga eli pitkäkestoisissa venytys asennoissa, oman kehon ehdoilla. Hoitaja avustaa asentoja intuitiivisella, lempeällä kosketuksella käyden läpi kehon akupunktiopisteitä ja meridiaaneja eli energiakanavia sekä soittaen maljoja keholla ja aurassa. Hoidossa asiakas saa pysähtyä tuettuihin rentoihin asentoihin ja nauttia hoitavasta kosketuksesta sekä äänimaljojen rauhoittavasta äänimaailmasta ja niiden värinästä omalla keholla. Hoito päättyy loppurentoutukseen, jossa maljoja soitetaan luoden harmoninen äänimaailma. Lue lisää.

90 min 90€, parihoito 120 min 130€

Enkelihoito, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

TAIVAALLINEN ENKELIHOITO

Enkelihoito auttaa sinua kohtaamaan itsesi, sisäisen lapsesi ja sielusi suunnitelman. Enkelihoidossa saat nauttia ja eheytyä enkelienergioiden parantavassa voimassa. Enkelit tuovat hoitoon rakkauden siunauksen. Rakkauden ollessa läsnä voimme kokea oman olemuksemme syvemmin. Rakkaus avaa tietä sieluyhteyteemme. Enkelihoidossa hoitaja on välikappale, jonka kautta enkelten parantava, eheyttävä, rakastava, lohduttava ja opastava energia välittyy. Jokainen kokee enkelienergian omalla tavalla; niin syvästi, kuin itse on valmis kokemaan. Enkelihoidon avulla sinun on mahdollisuus saavuttaa oma enkeliyhteytesi ja voimistaa sitä. Enkelihoito on lempeä ja tunnet itsesi rauhalliseksi ja turvalliseksi. Lue lisää.

60 min 70€, 90 min 90€

12 chakran hoito, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

12 CHAKRAN HOITO

Fyysinen keho voi hyvin, mutta tunnet ettei kaikki kuitenkaan ole hyvin. Miten sinun energiakehosi voi? Virtaako energiasi tasapainossa, puhtaasti ja chakralta toiselle? Chakrat eli kehon energiakeskukset tarvitsevat myös puhdistusta, tasapainotusta sekä huomiotasi. Chakrojen epätasapaino ja kuorma tuo kehollesi fyysisiä oireita, jollei chakroja hoivaa, hoida, puhdista ja tasapainoita. Kun energia virtaa kehossasi vapaasti, tasapainossa ja puhtaasti, myös fyysinen kehosi voi hyvin. 12 chakran hoidossa puhdistetaan ja tasapainotetaan kehon 12 energiakeskusta. Hoidon jälkeen olosi on raukea, rauhallinen, tasapainoinen ja ihana. Chakrat eli kehon energiakeskukset. Kun energia virtaa kehossasi vapaasti, tasapainossa ja puhtaasti, myös fyysinen kehosi voi hyvin. 12 chakran hoidossa puhdistetaan ja tasapainotetaan kehon 12 energiakeskusta.

60 min 70€

Tanja Tissari, Hoitola Kukkuvilla Katja Toivonen

ALH-Enkelihoito™

Ihanaa, kun luet ALH-Enkelihoidosta ja olet saapunut sivuilleni, kaikella on tarkoitus ♡
Mitä on siis ALH-Enkelihoito™ (ALH = Angel Light Hypnosis)? Hoito on muinainen Atlantiksen ajoilta kanavoitu hoitomuoto, jota käytettiin pyhissä unitemppeleissä. Se on ainutlaatuinen ja todella voimallinen hoitomuoto, jossa yhdistyvät enkelihoito, energiahoito ja hypnoterapia eli syvärentoutus. ALH-Enkelihoito™ on tuotu tähän päivään, jolloin sinulla on mahdollisuus kokea, tuntea, aistia, voimaantua ja nauttia tästä taivaallisesta hoidosta. ALH-enkelihoitomenetelmä parantaa ja vahvistaa sinua, niin kaukohoitona kuin netin- ja puhelimen välityksellä tehtynä, kuin lähihoitonakin.

Lue lisää ALH -Enkelihoito™ BLOGISTANI.

Katso hinnat ja ihanat erilaiset paketit ajanvarauksesta.

Hyvinvointia keholle, mielelle ja sielulle

♡ Anna kaikkien aistiesi saada hemmottelua, rentoutusta ja raukeaa olotilaa itsellesi. Nauti ihanista hoidoista. Olet lämpimästi tervetullut idylliseen erilliseen hoitolarakennukseemme Vartsalaan tai rentoutumaan, aistimaan, energisoitumaan ja eheytymään ♡