Ryhmille joogaa, äänimaljarentoutusta, hyvää oloa, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

Hyvinvointia ryhmille

Oletko järjestämässä yrityksen hyvinvointi- tai tiimipäivää, polttareita tai kutsumassa ystäviäsi kylään, mutta mietit ohjelmaa?

Miltä kuulostaisi juuri sinun ryhmällesi räätälöity kokonaisuus koko päivän tai tunnin osalta?

Tarjoa ryhmällesi mahdollisuus irtaantua arjen kiireistä, rauhoittua, rentoutua ja tuntea miltä täydellinen rentoutus, kehon ja mielen rauha tuntuvat.

Minkälainen olisi sinun hyvinvointipäiväsi?

 

Työpaikan hyvinvointi- tai tiimipäivä voi rakentua toiveidenne mukaisesti ottaen huomioon ryhmänne hyvinvointi osuuden toiveet, budjettinne, päivään liittyvät toiveet, sijainnin ja aikataulun.

TEILLE SUUNNITELTU JOOGATUNTI

Joogatunti on ryhmän kokemuksen ja toiveiden mukaan suunniteltu. Jooga on erinomainen laji, joka soveltuu kaikille niin ikää, sukupuolta kuin aikaisempi joogakokemus huomioiden. Olemme kaikki erilaisia anatomialta, liikkuvuuden ja lihasten osalta, joten harjoitus tehdään omaa kehoa lempeästi kunnioittaen ja ryhmän tasoon soveltuvilla liikkeillä.  Ryhmän joogataustaan peilaten tunnin ei tarvitse olla akrobaattista, raskaita tai mielikuvissa siintäviä joogakuvia, vaan rentoa, mukavaa ja ryhmälle suunniteltua, lempeää liikkuvaa tai yinjoogaa eli pitkäkestoisia venytyksiä oman kehon ehdoilla.
Joogatunti aloitetaan alkurentoutuksella, jossa kiinnitetään huomio omaan hengitykseen, kehoon ja mieleen, kehoa avaavia liikkeitä eli asanoita, venytyksiä ja tunnin kruunaa loppurentoutus, jolloin huomioidaan tunnin vaikutus omassa kehossa. Tunnin kesto aikatauluunne sopien.

SAUNAJOOGA

Saunajoogassa tehdään keholle venyttäviä liikesarjoja, rauhalliseen tahtiin. Annetaan ihanan lämmön helliä lihaksia ja rentoutua.

Lämmön ansiosta sinun on turvallista liikkua asanasta toiseen kun lihakset ovat lämpimät. Lämpö saa myös aineenvaihdunnan ja kuona-aineet liikkeelle. Kehosi puhdistuu ja voimistuu. Saunassa joogailu sopii niin ensikertalaisille kuin joogaa jo harrastaneillekin.

Tarvitset pyyhkeen lauteille. Ota myös mukaasi vesipullo ja hikipyyhe. Ota pois kuumenevat korut ja muista juoda joogan aikana sekä jälkeen.

Saunajoogan pituus 30 min. Osallistujien määrään vaikuttaa saunan koko.

 

Kuva Mathildan Marinan saunasta, 10 hlö, 30 min saunajoogaa ja 1h ulkoporeallas+ sauna.

SOINTUKYLPY, ÄÄNIMALJARENOUTUS

Isommallekin ryhmälle sointukylpy ja syvärentoutus tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava kokemus. Ohjaaja ohjaa rentoutukseen ja soittaa äänimaljoja, sadekeppiä, kosheja ja gongia luoden harmonisen äänimaailman. Erilaiset äänet johdattavat syvemmälle rentoutukseen niin kehon, hengityksen kuin mielen osalta. Tunnin jälkeen on raukea olotila, mutta silti energinen. Rentoutuksen voi tehdä matoilla maaten tai istuen, riippuen tilasta ja paikasta.

SOINTUKYLPY TAI JOOGAA METSÄSSÄ

Joogaa tai äänimaljarentoutus metsässä. Hengitetään raikasta ulkoilmaa keuhkojen täydeltä, rentoudutaan ja annetaan luontoäidin hoivata niin kehoa, hengitystä kuin mieltä. Arki jää taakse ja keskityt olemiseen tässä ja nyt.

Ryhmille joogaa, äänimaljarentoutusta, hyvää oloa, Hoitola Kukkuvilla, Katja Toivonen

Sinunlaisesi ohjelma

Voin suunnitella puolestasi koko päivän kokonaisuuden aina tilavuokrista, ruokiin, ohjelmaan, mahdolliseen kuljetukseen ja yöpymiseen. Kysy tarjousta tai jos haluat lisää ideoita, ota rohkeasti yhteyttä, erilaisia kokonaisuuksia voidaan rakentaa toiveittenne pohjalta aikatauluun ja paikkaan sopivaksi.

Esimerkkejä ryhmille tehdyistä kokonaisuuksista, räätälöity joogatunti, äänimaljarentoutus, saunajooga, luento ja keskustelua. Paikkoina on ollut järjestämäni tila, yrityksen tiloissa, mökillä, ulkona, metsässä.